Кабелі для частот до 2000 Мгц, та виготовлення коротких гнучких пігтейлів:

Читати далі →

Вибираючи кабель для використання на частотах 2400 та 5800 Мгц, перед замовником постає не легкий вибір. Який кабель кращий?

Ми не будемо у цій статті вибирати кращого. Просто візьмемо та поміряємо параметри загасання в реальних умовах на кабелях SLL-400-SF vs Kingsignal RG8. Перший - гнучкий, але котує не дешево. Другий жорсткий, але основна перевага - ціна.  Враховуйте це при покупці. 

Читати далі →

Розглянемо декілька варіантів для підключення векторного аналізатору Nano VNA для ПК під управлянням ОС Windows.

Увага! Для аналізаторів LiteVNA 64 використовують програму NanoVNA-App Windows software developed by OneOfEleven. 

Читати далі →

Для прикладу взято конектор  N-JB(1/2)-C11 Huaxing N Male Coaxial Connector for Superflexible 1/2''


Та гнучкий кабель RFS CELLFLEX 1/2" Superflexible SCF12-50J


+

-

Інструкція для монтажу конектора

Останнім часом нас часто запитували, яка різниця між моїм кабелем U.FL і IPEX? Який тип я маю без проблем перенести з U.FL на IPEX? Чи сумісні вони з моїм пристроєм? Або вони однакові? 

Читати далі →
HP WWAN

Introduction

Wireless Wide Area Network (WWAN) is an optional feature sold separately or as an add-on feature on select HP notebooks, Ultrabooks and tablets 

Читати далі →

Який кабель вибрати для пульта чи антени дрона? Зовнішній матеріал оболонки кабелю має бути стійкий до впливу хімічних речовин, навколишнього середовища та сонячного кольору. Як не втратити сигнал на довжині 10+ метрів?
Центральний провідник має бути максимального діаметра, і виконаний з Міді аба CCA (Cooper Clad Aluminum - алюміній плакований міддю). 

Читати далі →

Роз’єми SMA (SubMiniature version A) — це напівточні коаксіальні радіочастотні роз’єми, розроблені в 1960-х роках як мінімальний роз’ємний інтерфейс для коаксіального кабелю з механізмом з’єднання гвинтового типу. 

Читати далі →

RG174 RG178 RG179 RG316 RG58 RG142 RG400 Low Loss Jumper RF Coaxial Cable

Фінська телекомунікаційна компанія Nokia готується запустити мережу 4G на Місяці наприкінці цього року. Nokia планує встановити мобільну станцію у місячному посадковому модулі Nova-C, розробленому американською компанією Intuitive Machines. Модуль та місяцехід на сонячній енергії, який підтримуватиме зі станцією зв’язок LTE відправить на Місяць ракета SpaceX. Пристрій приземлиться у кратері Шеклтона за допомогою посадкового двигуна. 

Читати далі →
347 записи